Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen

Customer Service Coordinator

Locatie

Antwerpen

Publish date

30-05-2017

Opdrachtgever

Accord Group

Dry Plan

Dry Plan (www.dry-plan.be) met vestiging in Heffen (Mechelen) is een succesvolle, dynamische KMO met een sterke positie op de markt van vochtdiagnose en vochtbestrijding. Dry Plan richt zich zowel tot de particulier en de doe-het-zelver als tot ondernemingen, en onderscheidt zich op het vlak van technische expertise, uitvoeringstechnieken en de kwaliteit van de dienstverlening. Om haar klanten steevast het hoogste niveau van kwaliteit, service en efficiëntie te bieden, kiest Dry Plan voor innovatieve producten en productontwikkeling. Om de gestage groei van de organisatie mee vorm te geven, zoekt Dry Plan een (m/v) Customer Service Coordinator

Coördineren van een snelle, professionele en klantvriendelijke service.

  • Als customer service coordinator sta je in voor de coördinatie van de service aan de klanten. Je bekijkt de inkomende dossiers voor vochtdiagnose en -bestrijding, maakt de afspraak me de klant en volgt de correcte uitvoering op.
  • Je staat garant voor een snelle, vlekkeloze en klantvriendelijke service door een optimale planning en opvolging zodat de uitvoerders optimaal hun werk doen en je klanten tevreden zijn.
  • Je geeft leiding aan een technische ploeg (vijf personen), coördineert de technische controles voor, tijdens en na de werken, en bent het centraal aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Je verzorgt het stockbeheer en de bestellingen.
  • Als coördinator bewaak je de gemaakte afspraken, stuur je bij en optimaliseer je werkwijzen en processen waar wenselijk. Omdat jij weet wat er speelt bij de klanten heb je een belangrijke signaalfunctie in het bedrijf.

Ben jij een proactief en klantgericht organisatietalent.

  • Eerst en vooral zijn persoonlijkheid, motivatie en inzet belangrijker dan opleiding. Je denkt a priori klantgericht, draagt service hoog in het vaandel en wil gezien worden als iemand waarop klanten en collega’s kunnen rekenen.
  • Je bent bouwtechnisch onderlegd, hebt noties van HVAC en beschikt over enkele jaren ervaring op het vlak van planning en organisatie (bijv. als hoofd technische dienst, projectleider, projectmanager …).
  • Je bent een organisatietalent, werkt graag als een spin in het web en bent zowel communicatief als relationeel sterk: je weet hoe je een klant adviseert, overtuigt en tevreden stelt. Je spreekt perfect Nederlands.
  • Je hebt veel werkijver: meerdere activiteiten tegelijk uit te voeren zijn voor jou geen probleem. Sterker nog, hier krijg je juist energie van! Je toont zin voor initiatief en oog voor optimalisatie en efficiëntie.

Sleutelrol in een succesvolle en dynamische KMO.

  • Dry Plan bied je een coördinerende sleutelrol in een succesvol bedrijf met veel groeipotentieel door factoren zoals klimaatverandering (meer regen), regelgeving (strengere kwaliteitsnormen), steeds ouder-wordende woningen, … .
  • Je komt terecht in een leuke werkomgeving met veelvuldige contacten, bekwame en gedreven collega’s, veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei.
  • Als coördinator sta je in voor de vlekkeloze uitvoering van dankbare werken die zich onderscheiden op het vlak van kwaliteit, service en efficiëntie.
  • Je krijgt een aantrekkelijk remuneratiepakket, aangepast aan jouw ervaring, met inbegrip van extralegale voordelen en firmawagen.


Interesse?

  • Richt jouw motivatie met curriculum vitae aan Stefan Peetroons, Accord Group, via onderstaande sollicitatieknop.
  • Voor vragen: stefan.peetroons@accordgroup.be. Je kan rekenen op discretie en confidentialiteit.

Onze klanten

Thema Group Consolid AV Werving & Selectie Kwik-Fit Independent Engineering AMP Group