Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen

Commercieel Adviseur

Locatie

Antwerpen

Publish date

30-05-2017

Opdrachtgever

Accord Group

Dry Plan

Dry Plan (www.dry-plan.be) met vestiging in Heffen (Mechelen) is een succesvolle, dynamische KMO met een sterke positie op de markt van vochtdiagnose en vochtbestrijding. Dry Plan richt zich zowel tot de particulier en de doe-het-zelver als tot ondernemingen, en onderscheidt zich op het vlak van technische expertise, uitvoeringstechnieken en de kwaliteit van de dienstverlening. Om haar klanten steevast het hoogste niveau van kwaliteit, service en efficiëntie te bieden, kiest Dry Plan voor innovatieve producten en productontwikkeling. Om de gestage groei van de organisatie mee vorm te geven, zoekt Dry Plan een (m/v) Commercieel Adviseur

Meebouwen aan het succesverhaal van Dry Plan.

  • Als Commercieel Adviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van oplossingen voor vochtbestrijding in Vlaanderen, te beginnen in je eigen regio, via opvolging van de leads die aangereikt worden.
  • Je doet geen koude prospectie maar volgt aanvragen op en adviseert de particulier. Vervolgens maak je de bestelling, volg je het order op en draag je het werk over aan de collega’s voor technische controle en uitvoering.
  • Daar een vochtprobleem zelden uniek is in het straatbeeld, verzorg je publiciteit bij de omliggende bewoners om bijkomende leads te genereren. Actief netwerken in je streek is zeker een troef.
  • Als betrouwbare adviseur van kwalitatieve, efficiënte oplossingen voor vochtproblemen ontwikkel je een uitstekende naam en klantenrelaties, draag je de positieve reputatie van Dry Plan uit en stimuleer je mond-aan-mondreclame.

Ben jij een “trusted advisor” voor jouw klanten?

  • Eerst en vooral zijn persoonlijkheid, motivatie en inzet belangrijker dan opleiding. Je denkt a priori klantgericht, draagt service hoog in het vaandel en wil gezien worden als iemand waarop klanten kunnen rekenen.
  • Je kan enkele jaren succesvolle verkoopervaring voorleggen in de B2C verkoop van diensten. Affiniteit met de bouwwereld is gewenst (weten wat een spouwmuur is :-)), de technische kennis zal Dry Plan aanleren.
  • Je bent een geboren verkoper, energiek en enthousiast, commercieel en relationeel sterk. Je straalt maturiteit uit, hebt een zelfstandige werkattitude en een hoge gunningsfactor: aimabel, vriendelijk, sympathiek … Je spreekt perfect Nederlands.
  • Je bent een ambitieuze zelfstarter die zowel zelfstandig als in team kan werken. Je neemt initiatief in het realiseren van de groeiambities van de organisatie, die je zelf mee vorm kan geven.

Sleutelrol in een succesvolle en dynamische KMO.

  • Dry Plan bied je een boeiende B2C verkoopfunctie in een succesvol bedrijf met veel groeipotentieel door factoren zoals klimaatverandering (meer regen), regelgeving (strengere kwaliteitsnormen), steeds ouder-wordende woningen, … .
  • Je komt terecht in een groeiverhaal, een leuke werkomgeving met toffe en gedreven collega’s, veel bewegingsvrijheid en ruimte voor initiatief, en bovenal significante impactmogelijkheden op je markt.
  • Als commercieel adviseur reik je je klanten dankbare oplossingen aan die zich in de markt van de vochtbestrijding onderscheiden op het vlak van kwaliteit, service en efficiëntie.
  • Je krijgt een brede scope van diensten, opleidingen en een attractief verloning en verdienmodel met een royaal commissiesysteem: inzet en resultaten worden beloond. Je kan werken in dienstverband of op zelfstandige basis.


Interesse?

  • Richt jouw motivatie met curriculum vitae aan Stefan Peetroons, Accord Group, via onderstaande sollicitatieknop.
  • Voor vragen: stefan.peetroons@accordgroup.be. Je kan rekenen op discretie en confidentialiteit.

Onze klanten

Gateway Solutions Shoptalent Retail Angels - Top Search Jelling