Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen
inAntwerpen
inAntwerpen
inAntwerpen

Easy-select

Easy-select

Hoe doen we dat?
Wij werven verschillende kandidaten die logisch zijn voor de vacante functie. Uiteraard zorgen wij voor de perfecte match. Omdat u zelf het beste weet, wie er goed past in uw organisatie en bedrijfscultuur, doet u de uiteindelijke gesprekken met de beste kandidaten zelf.
Easy-Select staat voor eenvoudig en efficiënt. Geen ellenlange trajecten maar vlot, oplossings- en doelgericht. Wij werken anno 2012 met een efficiënt concept via internet, per email en nemen doorgaans telefonisch interviews af. Het belangrijke voorwerk, de werving en search, nemen wij u daarmee volledig uit handen. Dit geeft u als werkgever, in de huidige drukke tijden, gemak bij het snel invullen van uw vacatures. Wij kunnen ook uitzenden of detacheren.

De voordelen van Easy-Select op een rij:

  • Adverteren & Search

  • Selectie op maat

  • Snelheid van handelen

  • Gemak & Efficiëncy

  • Jarenlange ervaring in werving en selectie

  • Goedkoop & Goed

Specialisme
Door zeer brede kennis van de recruitmentmarkt kan Easy-Select nagenoeg iedere functie vlot en succesvol invullen. Wanneer uw organisatie of de specifieke vacature meer begeleiding en / of diepgang vereist, kunt u kiezen voor een intensief werving en selectie traject met volledige begeleiding van uw aanvraag via ons recruitmentbureau.

Dit traject gaat nog verder dan werven en selecteren! De sectorgerichte consultant wordt vaak sparringpartner voor HR, managers of de directie. Wanneer uw organisatie of de aanvraag om meer advies vraagt, schakelen wij deze specialisten in.

Dit betreft een ervaren (senior) consultant, die gebruik maakt van het grote media en search kanaal van Easy-select. Daarbij hebben de specialisten een persoonlijk netwerk in de specifieke branche waardoor zij net een stapje verder gaan.

Dit soort trajecten duren doorgaans langer en zijn intensiever. Dit brengt uiteraard een ander kostenplaatje met zich mee, maar wij werken met zeer concurrerende tarieven.

 

Deel dit bedrijf

Onze klanten

telecomvacaturebank.nl Exitss Recruiters At Work Matchpartner Gateway Solutions ISS Belgium Bedienden/Employés Partena ziekenfonds & partners BK2