Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen
inAntwerpen

Qactive

Qactive

Adres gegevens

Adres:Willem Dreeslaan 422
Postcode:2729 NK
Stad:ZOETERMEER
Land:NL
Telefoon:+31793432000
Fax:+31793412220
Website:Qactive

Over: Qactive

Een nieuwe naam. Maar wel ruim 10 jaar ervaring met interim- en recruitment diensten. Wie wij zijn? Wij zijn iCIR (iCensus Interim en Recruitment), de specialist in het werven en selecteren van professionals voor interim opdrachten en vaste banen op HBO en WO niveau. Onze expertise ligt op de vakgebieden:

ICT
Financieel
Sales [amp]amp; marketing
iCIR biedt landelijke dekking en werkt met lokale recruitment consultants die de regionale arbeidsmarkt goed kennen. Wij beschikken over uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en een groot netwerk.

iCIR is een zelfstandige opererende business unit. Met de business unit Interim Management [amp]amp; Consultancy vormt het gezamenlijk iCensus.

Voor professionals die interim opdrachten of een vaste baan zoeken biedt iCIR opdrachten en vacatures bij (middel)grote profit- en non-profit organisaties door heel Nederland. Onze interim opdrachten kunnen vervuld worden in loondienst, op projectbasis (tijdelijk in loondienst) of als ZZP’er.

Zowel voor interim opdrachten als voor vaste banen kunnen professionals bij ons reageren op openstaande aanvragen. Staat jouw interim opdracht of vacature er niet bij?: upload je CV of LinkedIn profiel, dan nemen we graag contact met je op.

Bij iCIR staat resultaat voorop. Wij maken de beste match door persoonlijk contact, creativiteit, flexibiliteit, grondigheid en snelheid.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Jobco Support ID Recruitment & Training Kring vzw Safir Consulting AValue Newroadz BV Sportvacature.be Cirrus Staffing Services B.V. Kwik-Fit