Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen
inZuid-Holland

Bedrijfspresentaties

OAK Bemiddeling

OAK Bemiddeling

OAK bemiddeling helpt bij het vinden van de juiste specialisten op het gebied van ICT, Account management en ondersteunende functies, door gebruik te maken van onder andere, een netwerk dat in meer dan 33 jaar arbeidsverleden is opgebouwd.
ORBID HR Services

ORBID HR Services

Omdat ORBID altijd de kant van de klant kiest, plaatsen we op onze website, naast onze eigen ORBID vacatures, ook alle vacatures bij onze klanten waarvoor ORBID HR Services ingeschakeld wordt. Bedrijven vragen ons om vanuit onze expertise geschikte kandidaten te vinden. We doen dat weloverwogen en na een grondige screening van de functie-inhoud. Samen met het bedrijf maken we een functieprofiel en bepalen we het ideale wervings- en selectietraject.
Orpsy BVBA

Orpsy BVBA

Een persoonlijke benadering stellen we voorop, zowel naar onze klanten toe als naar kandidaten. Door onze beperktere omvang slagen we er in effectief maatwerk te bieden. Geen strikt vastgelegde geijkte procedures, maar ruimte voor overleg staat bij ons centraal.
OTYS Belgium bvba

OTYS Belgium bvba

OTYS bedenkt, innoveert, ontwikkelt en implementeert recruitment software voor Werving & Selectie kantoren, Interim & Detachering, Corporate Recruitment en Jobsites.
OUD Retail Angels

OUD Retail Angels

Retail Angels is als Human Resources adviesbureau enkel en alleen gefocust op de retailsector. Omdat we geloven dat u het waard bent. En omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de enige weg naar excellence is. Wij zijn actief in de verschillende subsegmenten zoals: Mode, Schoenen, Supermartkt, Health & Beauty, Interieur, Electro, Telecom, Autoverdelers, Doe het zelf & Tuin, Multimedia, Boeken en Papierwaren, Voeding, Pharma, Hotel & Toerisme.
Partena ziekenfonds & partners

Partena ziekenfonds & partners

Bij Partena staan kwaliteit en contact met de klant voorop. Dat kan alleen dankzij onze enthousiaste medewerkers. Gedreven, competente mensen die doelgericht werken en zich met de glimlach inzetten voor onze klanten. Mensen zoals jij... In ruil biedt Partena je een respectvolle, duurzame job met tal van doorgroeimogelijkheden bij een onderneming die trots de kwaliteitslabels ‘Beste Werkgever’ en ‘Investors in People’ draagt. Dit bewijst dat je bij Partena goed opgeleid, gehoord en gewaardeerd wordt, en bij ons elke dag weer met evenveel zin je job kunt doen. Ook dat is kwaliteit!
Partena ziekenfonds en partners

Partena ziekenfonds en partners

Partena wil dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Naast een ziekteverzekering met hospitalisatie en tandverzekering, kan je rekenen op tal van diensten voor meer levenskwaliteit en comfort.
Personato BV

Personato BV

Personato Werving en Selectie wil maar één ding: jouw ambities realiseren. Willen omzetten in doen. Waarom? Omdat het ons energie geeft en trots maakt. Omdat we volop genieten van gezamenlijk succes. Omdat we gewoonweg niet anders kunnen.
Pienk

Pienk

Dé specialist in bemiddeling van commerciële binnendienst medewerkers, customer service medewerkers, secretaresses, office managers, personal assistants en méér: Pienk, Office professionals!

Onze klanten

HR Werving en Selectie Independent Engineering Werken bij Rentokil Initial Pienk Martens & Brijs nv Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Personato BV