Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen

Afdelingsverantwoordelijke in opleiding (m / vr) bij Peek & Cloppenburg

Locatie

Wijnegem

Publish date

16-02-2012

Opdrachtgever

Talent4Retail

Bedrijfsprofiel

Peek & Cloppenburg is een modewarenhuis van internationale allure. Wij zijn een van de meest vooraanstaande grootwinkelbedrijven, met filialen in 14 landen. Onze nieuwe succesvolle Europese formule is gebaseerd op een ongekend groot aanbod van dames-, heren- en kinderkleding, met daarnaast vele gerenommeerde merken (o.a.PME , Marc O'polo, MAC, Gerry Weber, Esprit, Dockers en McNeal).

Functie omschrijving

Voor ons filiaal in Wijnegem zoeken wij een enthousiaste afdelingsverantwoordelijke in opleiding. De functie is Fulltime(35 uur per week).

Wil je ook werken bij een modewarenhuis met uitstraling en allure - met uitsluitend topmerken - in een leuk team - met flexibele werktijden Je krijgt maar liefst 25% personeelskorting op alle grote merken - bovendien verdien je meteen marktconform.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een gedreven, modebewuste medewerker. Hij/zij is samen met het ganse team verantwoordelijk voor het omzetten van de P&C filosofie. Ervaring, affiniteit met cijfers, een goede peoplemanager : dit zijn de kwaliteiten, die we zoeken. Hier tegenover staan natuurlijk de nodige interne opleidingen.

Wij bieden

Marktconform salaris

Voor het stellen van je kandidatuur mail je CV en je motivatiebrief naar via de onderstaande 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Afdelingsverantwoordelijke, Verkoper, Verkoopster, Manager, Afdelingsmanager, Commercie, Commercieel, Sales Executive, Floormanager, Winkelmedewerker, Filiaalmedewerker, Antwerpen, Wijnegem, Peek en Cloppenburg, Winkel, Kledingzaak, Detailhandel, Modewarenhuis, Mode, Fashion, Job, Vacature.

Onze klanten

Shoptalent Green People Recruitment Cirrus Staffing Services B.V. Young Engineering ENG Connect bvba Safir Freelancers Nexus Bimona