Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen
inAntwerpen

Nexus

Nexus

Adres gegevens

Adres:De Keyserlei 5 bus 30
Postcode:2018
Stad:ANTWERPEN
Land:BE
Telefoon:+3232065120
Fax:+3232065121
Website:Nexus

Over: Nexus

NEXUS staat voor logistiek interim management, project sourcing, supply chain consultancy en high level search [amp]amp; selection en werkt met een netwerk van specialisten om van uw supply chain een value chain te maken! Nexus is m.aw. een flexibele HR business partner met een volledige focus op Supply Chain [amp]amp; process improvement functies.

Wij zijn een carriere-coach voor kandidaten, en een betrouwbare HR dienstverlener voor onze klanten. Onze tijdelijke tewerkstellingsformules bieden we aan onder de noemers “Interim Management” en “Project sourcing”. Verder is Nexus ook de aangewezen partner voor permanente Supply Chain vacatures. We beschikken over een ruim netwerk aan Supply chain Professionals en Supply Chain Leaders.

Onze kernwaarden:

  • Flexibiliteit

  • Transparante en open communicatie

  • Betrouwbaarheid

  • Efficientie

Recente vacatures van Nexus

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Career Result Amon Consultants Hoek Consultants B.V. Jobhotel Skywalker Customer Contact b.v. BlueTrail NetCare Lef Recruitment