Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen
inAntwerpen

OTYS Belgium bvba

OTYS Belgium bvba

Adres gegevens

Adres:Adequat Business Center Brusselsesteenweg 159
Postcode:9090
Stad:MELLE
Land:BE
Telefoon:+3293241160
Fax:+3293241161

Over: OTYS Belgium bvba

Samen met onze zusterbedrijven zijn wij ongeveer 70 man sterk, verdeeld over Nederland, België, de Tsjechische Republiek, Frankrijk. Voor een bedrijf dat zich bezighoudt met ons soort dienstverlening zijn we wel een bijzonder robuuste en sterke speler in de lokale (Benelux) én internationale markt.

In 2010 werd OTYS Belgium gelanceerd. Door een eigen lokale vertegenwoordiging kunnen de Belgische klanten nog beter worden geadviseerd en ondersteund en ook in België de OTYS Community verder groeien. Eind 2011e jaar groeide het klantenbestand uit van 8 naar meer dan 60 organisaties.

Kansen en ontwikkelingen:
In een groeiend bedrijf ontstaan dagelijks kansen. Wij denken hierbij niet in functie-omschrijvingen. Als innoverend bedrijf is voor OTYS creativiteit en improvisatievermogen heel belangrijk. We willen dat werken bij OTYS sámen werken betekent, sámen denken en sámen ontwikkelen aan elkaars potentieel en dat van OTYS. Zonder grenzen. Zonder beperkingen. We zien onze mensen graag groeien. Ontwikkelen. En vooral plezier hebben.

Onze mensen :
Vooral zoeken we naar mensen die een kans zien wanneer ze hem krijgen. Mensen die niet binnen kaders denken maar juist erbuiten. Die niet wachten tot ze een opdracht krijgen, maar het risico durven nemen een fout te maken en derhalve een beslissing durven nemen.
OTYS collega's zijn mensen die begrijpen dat klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en oprecht commitment essentieel zijn in elke branche, in elk beroep en onder elke omstandigheid.

Iets voor jou?
Wanneer je denkt dat dit helemaal aansluit bij jouw visie op hoe een bedrijf zou moeten werken, aarzel dan niet te solliciteren. Ook als je niet zeker bent of je de juiste papieren hebt. Ook als je bang bent dat jouw profiel voor het overige niet voldoet aan de functie-omschrijving. Omdat we vinden dat élke groep van mensen, mits met één doel, een wereldprestatie kan leveren.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Jobhotel Ucare Xquisit bvba Fizzle Target IT