Antwerpenheeftwerk.be
Vacatures
inAntwerpen

Bedrijfspresentaties

S. Leclère & consultants

S. Leclère & consultants

Notre cabinet de Recrutement et Sélection s’adapte à vos besoins et offre également des services à certains moments de votre procédure de sélection. Ces formules spécifiques sont utilisées afin de mesurer le potentiel de développement des candidats dans le but d’une promotion, d’une mobilité interne ou d’un engagement externe. En fonction de la formule choisie, différents outils peuvent être utilisés, tels que l’interview approfondie, les épreuves de personnalité, (qui peuvent être effectuées on line pour plus de facilité) et des jeux de rôles.
Safir Consulting

Safir Consulting

Als succesvol bedrijf bent u voortdurend op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers. Safir consulting is partner van bedrijven of organisaties die gespecialiseerde expertise nodig hebben voor hun projecten of die topmedewerkers willen aanwerven.
Safir Freelancers

Safir Freelancers

Safir freelance is een netwerk opgezet door en voor freelancers. Jouw gedrevenheid en expertise maken dat we enkel tevreden klanten hebben. Respect voor jouw belangen en verwachtingen zijn dan ook ons uitgangspunt voor een succesvolle samenwerking.
Safir Recruitment

Safir Recruitment

Safir recruitment is een erkend werving- en selectiekantoor onder de nummers VG.1509/B en B-AA08.20. Ter aller tijden worden je gegevens met uiterste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.
SBC Solutions

SBC Solutions

Wij zijn Citrix en virtualisatie specialisten die het leuk vinden om kennis te vergaren en te delen. We zijn gecertificeerd op het gebied van Microsoft, Citrix, RES Software en VMware en zijn op zoek naar vakgenoten. Bekijk onze vacatures.
Schuijl Financieel en Logistiek Personeel

Schuijl Financieel en Logistiek Personeel

Wij zijn specialist in bemiddeling van financieel en logistiek personeel. Via onder meer werving & selectie en detachering zorgen wij branchebreed voor een professionele invulling van uiteenlopende functies, zowel tijdelijke als vaste. Onze vakinhoudelijke achtergrond in combinatie met een persoonlijke en toegesneden aanpak vormen de bouwstenen voor een succesvol resultaat.
Shimano Europe Group

Shimano Europe Group

Shimano is a leading worldwide supplier of captivating products and services for cycling-, fishing- and rowing industry. We have a very wide and successful distribution network across Europe in order to sell and service towards independent distributors, agents, OEM’s, whole sellers, dealers and even consumers. The European headquarter is located in Nunspeet, in the Netherlands.
Shoptalent

Shoptalent

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
Skywalker Customer Contact b.v.

Skywalker Customer Contact b.v.

callcenter.vacatures.nu richt zich specifiek op functies als agent, representative, CSR en medewerker klantcontact / klantenservice binnen inhouse contact centers, facilitaire callcenters en technische helpdesks.
Staffcom

Staffcom

Staffcom is een atypisch rekruteringsbureau dat voornamelijk werkt vanuit de latent werkzoekende kandidaat die aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. Meestal is dit de kandidaat die, omwille van discretie of tijdsgebrek, niet actief solliciteert. Naast goede instroom van nieuw talent is een duidelijk op maat gestelde strategie voor retentiebeleid de manier om de uitstroom van talent en het verlies van ervaring te beperken.
Strand Associates Consulting

Strand Associates Consulting

Strand Associates Consulting is een rekruteringsbureau gespecialiseerd in 6 niches: - ICT - Project Management - Finance - Supply Chain Management - Engineering - IT Banking
Strictly People

Strictly People

Strictly People biedt het best gekwalificeerde personeel en de meest uitdagende vacatures van Administrateur tot Controller, van Assistent-Accountant tot Financieel Manager, van Assistent Salarisadministrateur tot Leidinggevende Salarisadministrateur en van Schadebehandelaar tot Teamleider. Wij verzorgen de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals op financieel, salarisadministratie en bank en verzekering gebied.
Suitable Engineering

Suitable Engineering

Suitable Engineering wil nationaal een baken zijn voor de cultuur binnen de markt van intermediairs. Mensen maken het verschil, vroeger, nu en in de toekomst! Wij geloven in werven en selecteren op een 'old school' wijze, gebruikmakend van de moderne technieken. Old school wordt new school!
Talent4Retail

Talent4Retail

Talent4Retail.com is dé retail specialist in online rekrutering. Via onze jobsite vult u uw openstaande jobs in op een snelle en efficiënte manier.
Talenz Groep

Talenz Groep

De Talenz Groep is opgericht door Joyce van den Hoven en Joris Verhoeven en richt zich op mens en talent. Wij zoeken talenten bij onze vacatures en ontwikkelen talenten op zowel individueel als groep- en teamniveau. Met ons ‘Oog voor talent’ matchen wij vraag en aanbod.
Target Recruitment

Target Recruitment

Target HR biedt ervaren recruitment consultants aan die ter plaatse bij onze klanten helpen aanwervingdoelstellingen te behalen. Verder kunnen onze consultants door hun ervaring en opleiding de interne HR dienst ondersteunen bij verscheidene HR projecten en diensten. Onze waarden zijn: betrouwbare service, persoonlijke aanpak, gestructureerd, georganiseerd en punctueel.
Technical Forces

Technical Forces

Bedrijven in ‘maintenance management’ leveren professionals om vooruitstrevende plannen te ontwikkelen, andere leveren vakkundige onderhoudsmonteurs om een consistente productie te garanderen. Technical Forces levert beide. Dat bedoelen we dus met 'thinking and doing'. Elke medewerker bij Technical Forces is goed opgeleid en beschikt over ruime ervaring in het optimaliseren van middelen zonder ooit de eisen van de klant uit het oog te verliezen.
telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nl

De meeste vacatures in telecom op een rij. Telecomvacaturebank.nl is de enige vacaturebank met uitsluitend vacatures in telecom. Dat biedt je een geweldig overzicht van de vacatures in Telecom. Je kunt zelf reageren op vacatures en je kunt eenvoudig je CV op de databank zetten.
Thema Group

Thema Group

Thema Group is duidelijk gespecialiseerd: werving & selectie vanaf bachelor niveau binnen de Life Sciences. Dat maakt ons niet uniek. Wel de manier waarop we dat doen: gecommitteerd aan resultaat, met uw specifieke vraag of ambitie als vertrekpunt.
Together Abroad

Together Abroad

Together Abroad Jobboard: Career portal for multilingual professionals in the Netherlands! Everything about employment in the Holland: latest multilinqual jobs and interim assignments, coaching, outplacement services, trainings, international companies and recruitment agencies, career coaches and much more!!!
Topkoks

Topkoks

Topkoks werkt samen met professionele koks die serieus aan hun carrière werken. Koks met een goed netwerk, die open staan voor nieuwe uitdagingen. Jonge koks met een gezonde ambitie, ondernemende freelancers, senior chefs met ervaring en overwicht. Het gaat bij Topkoks om de kwaliteit.

Onze klanten

Green People Recruitment Career Result Skywalker Customer Contact b.v. Initial DIP Consulting allyou Etown Werving & Selectie Hoek Consultants B.V. Dewitec Detachering