Antwerpenheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

Ucare

Ucare

Voldoende gemotiveerde werknemers aantrekken en vooral behouden is de komende jaren voor alle bedrijven en organisaties een absolute topprioriteit. Ucare wenst u hierbij te adviseren en te ondersteunen. Als doorwinterde experts in werving en selectie, assessment centers, training en coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en Hr-development helpen wij organisaties en individuen op een resultaatgerichte wijze met hun loopbaanvraagstukken.
Unamic België

Unamic België

Unamic/HCN, a Xerox Company, is een facilitair contact center. In naam van onze opdrachtgevers vormen wij het centrale aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. Wij bieden professionele en kwalitatieve oplossingen voor klantenservice, helpdesks en commerciële omgevingen via alle mogelijke contactkanalen: telefoon, email, brieven, faxen, chat, websites en social media.
Verotech

Verotech

VeroTech is een onafhankelijke, multidisciplinaire consultancy en engineering bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogtechnologische projecten.
Vitc recruitment

Vitc recruitment

Vitc recruitment staat voor it vitc you. Het past u. Voor iedere werkgever vinden wij een passende werknemer en voor iedere werknemer bestaat de passende baan. Verbonden, Inspirerende, Toekomstgerichte en Compassie.

Onze klanten

Redirect - AgriFoodMatch België / Belgique Newroadz BV Autobanen werving en selectie AgriFoodMatch België / Belgique OAK Bemiddeling RETAILAngels Recruitment Service Desk Talent4Retail